💬

Абмеркаванне

jd
🌍 19.08.2026 10:32

Стварэнне міністэрства па пытаннях міграцыі і асіміляцыі, утварэнне службы дэпартацыі, безумоўная асіміляцыя і ўвядзенне мер па стымуляванні рэпатрыяцыі польскіх эмігрантаў — вось некаторыя з палажэнняў міграцыйнай палітыкі, прадстаўленай у аўторак увечары дэпутатамі парламенцкай групы «Rozwój Plus» Матэуша Муравецкага.

wiadomosci.onet.pl/kraj/stowar

wiadomosci.onet.pl Rozwój Plus Morawieckiego chce powołania nowego ministerstwa Powstanie ministerstwa do spraw migracji i asymilacji, utworzenie służby deportacyjnej, bezwarunkowa asymilacja oraz wprowadzenie rozwiązań zachęcających polskich emigrantów do repatriacji — to niektóre z założeń polityki migracyjnej przedstawionej we wtorek wieczorem przez posłów klubu Rozwój Plus.
Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Стварэнне міністэрства па пытаннях міграцыі і асіміляцыі, утварэнне службы дэпартацыі, безумоўная асіміляцыя і ўвядзенне…
jd
🌍 19.08.2026 10:40

Усё далей і далей ад рэальнасці.

Мне гэта нагадвае джуноў, якія заўседы мараць зрабіць свой стартап, і нарэшце зрабілі.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Усё далей і далей ад рэальнасці. Мне гэта нагадвае джуноў, якія заўседы мараць зрабіць свой стартап, і нарэшце зрабілі.
Cioma :by:
🌍 19.08.2026 18:14

@jd абяцаць не азначае жаніцца. Мне здаецца, яны проста збіраюць электарат. Калі паглядзець на сучасную польскую палітыку, так столькі абяцанняў, што ў піса, што ў кааліцыі было, а далей проста купа адмазак пра тое што ім усё перашкаджае, а так бы яны ууууу

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 Cioma :by: @ jd абяцаць не азначае жаніцца. Мне здаецца, яны проста збіраюць электарат. Калі паглядзець на сучасную польскую паліты…
jd
🌍 20.08.2026 12:13

@xzfantom Зразумела, што палітыка ў Польшчы - гэта папулізм. Я тут хутчэй пра тое, навошта Муравецкаму і ягоным паплечнікам было аддзяляцца ад піс і рабіць сваю партыю-стартап і з такімі нерэалістычнымі планамі. Піс жа зараз па сутнасці рухаецца ў тым жа самым напрамку - Польшча для палякаў і ўзмацненне жорсткасці правіл міграцыі.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
Адказаў пакуль няма 🐣