💬

Абмеркаванне

jd
🌍 27.08.2026 22:00

У мяне няма пытанняў да Олі Такарчук і мне да сракі, што яна там кажа. Але нашыя незалежныя СМІ (Еўрарадыё, Наша ніва і іншыя) прабілі чарговае дно, транслюючы яе бяздоказны паклёп пра Ціханоўскага. Ціханоўскі шмат чаго зрабіў, каб адбыўся пратэст ў 2020 і прасядзеў 5 гадоў у адзіночнай камеры ў жорсткіх умовах, а нашы СМІ робяць эмацыйны кантэнт пра яго с плеткамі у стылі прапагандонаў, бо тыпу людзі гэта любяць глядзець. Мярзотна гэта ўсё.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd У мяне няма пытанняў да Олі Такарчук і мне да сракі, што яна там кажа. Але нашыя незалежныя СМІ (Еўрарадыё, Наша ніва і…
jd
🌍 28.08.2026 14:35

Белсат і Радые Свабода параўноўваюць Ціханоўскага з Лукашэнкам. Па мне выглядае так, што нашыя "незалежныя" СМІ мэтанакіравана знішчаюць асобу Ціханоўскага ў публічным поле.

"Ціханоўскі раскрытыкаваў беларускія незалежныя СМІ. Класкоўскі: «Яшчэ ніводзін палітык вайну з мэдыя не выйграваў»"
svaboda.org/a/33840531.html

"Ціханоўскі: ваяваў з рэжымам, зараз будзе весці вайну з медыямі?"
belsat.eu/95042391/tsihanouski

Радыё Свабода Ціханоўскі раскрытыкаваў беларускія незалежныя СМІ. Класкоўскі: «Яшчэ ніводзін палітык вайну з мэдыя не выйграваў» Наколькі рэалістычная гэтая пагроза, спыталіся ў палітычнага аглядальніка інфармацыйнага агенцтва «Позірк» Аляксандра Класкоўскага.
Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Белсат і Радые Свабода параўноўваюць Ціханоўскага з Лукашэнкам. Па мне выглядае так, што нашыя "незалежныя" СМІ мэтанакі…
jd
🌍 28.08.2026 14:43

Опа! Наша Ніва дае заднюю і злівае Такарчук?

"Такарчук нагаварыла амаральных брыдкасцяў у бок Ціханоўскага. Яго абурэнне можна зразумець"
nashaniva.com/403311

Наша Ніва Такарчук нагаварыла амаральных брыдкасцяў у бок Ціханоўскага. Яго абурэнне можна зразумець Сяргея Ціханоўскага ўтрымлівалі ў нечалавечых умовах — а цяпер Такарчук прыніжае яго за гэта яшчэ і на свабодзе
Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Опа! Наша Ніва дае заднюю і злівае Такарчук? "Такарчук нагаварыла амаральных брыдкасцяў у бок Ціханоўскага. Яго абурэнне…
jd
🌍 28.08.2026 15:09

Гэта свежыя каментары пад відэа-інтэрв'ю Еўрарадыё з Такарчук. Вось чаму Наша ніва злілася. Для чытачоў і гледачоў усё гэта аказалася занадта смярдзючым і амаральным.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Гэта свежыя каментары пад відэа-інтэрв'ю Еўрарадыё з Такарчук. Вось чаму Наша ніва злілася. Для чытачоў і гледачоў усё г…
jd
🌍 02.09.2026 07:54

Новы артыкул ад Нашай нівы пра Ціханоўскага называецца "Ціханоўскі і Пятрухін распаўсюдзілі новую лабуду: што...". Так-так - "лабуда". Ж - Журналістыка.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Новы артыкул ад Нашай нівы пра Ціханоўскага называецца "Ціханоўскі і Пятрухін распаўсюдзілі новую лабуду: што...". Так-т…
jd
🌍 02.09.2026 08:21

Да тэмы падключыўся Шрайбман і таксама прайшоўся па Ціханоўскаму.

"... вероятно, пытается позиционировать себя «народным трибуном», который борется с якобы оторвавшимся от людей оппозиционным истеблишментом и обслуживающими его медиа."
news.zerkalo.io/economics/1355

Не магчыма, а так і ёсць. І гэта не першы выпадак, калі так званыя нашыя "незалежныя" СМІ ачарняюць канкурэнтаў Ціханоўскай. Нармальна, калі вы выкарыстоўваеце СМІ ў сваіх інтарэсах, але тады перастаньце пастаянна казаць "незалежныя СМІ".

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 jd Да тэмы падключыўся Шрайбман і таксама прайшоўся па Ціханоўскаму. "... вероятно, пытается позиционировать себя «народным…
jd
🌍 02.09.2026 12:24

Добры каментар по тэме ад Паўла Усава.
t.me/usovpavel/2368

Telegram Usau Pavel Што не так у вайне Сяргея Ціханоўскага і т.з. выданьня «НН» (дадатак да размовы на Еўрарадыё). 1. Адразу пачну з таго, што дэмакратыя не можа быць ананімнай, як і свабода слова. За кожным словам павінна ісьці адказнасьць, асабліва, калі яно скіраванае супраць іншага чалавека. Прынцып: дэмакратыя –…
Падабаецца 0 Рэпосты 0