💬

Абмеркаванне

Aleś Karoza
🌍 31.07.2026 08:37

І ўспамінаю Пяты элемент для параўнання, дзе нам сказалі, што мы неяк няправільна выкарстоўвалі падаўжальнік. Як, курва, няправільна, што мы з ім па вашаму рабілі. Адпраўлялі на нейкія праверкі, нейкія экспертызы, і грошы павернулі тыпу праз два месяцы, ці нешта такое.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 Aleś Karoza І ўспамінаю Пяты элемент для параўнання, дзе нам сказалі, што мы неяк няправільна выкарстоўвалі падаўжальнік. Як, курва,…
Пра баскетбол па-беларуску
рэд. 🌍 31.07.2026 09:52

@krz я працаваў у "5 элеменце" менавіта ў аддзеле сэрвіса 😅 Там насамрэч усё па законе (беларускім) - і грошы Вам павінныя б былі вярнуць максымум праз месяц (ну, плюс пару дзён на банкаўскую транзакцыю, калі павярталі на картку).

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 Пра баскетбол па-беларуску @ krz я працаваў у "5 элеменце" менавіта ў аддзеле сэрвіса 😅 Там насамрэч усё па законе (беларускім) - і грошы Вам паві…
Aleś Karoza
🌍 03.08.2026 09:21

@FormerSonOfFC я ж не спрачаюся, што па законе, але гэта не той падыход, які заслугоўвае кліент.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
💬 Aleś Karoza @ FormerSonOfFC я ж не спрачаюся, што па законе, але гэта не той падыход, які заслугоўвае кліент.
Пра баскетбол па-беларуску
🌍 03.08.2026 09:27

@krz я і тут навушнікі здаваў. Так, праз пачкамат, так, без запаўнення папер амаль. Але чакаў замены два тыдні.
Так што не заўсёды і тут усё працуе так, як Вы апісалі.

Падабаецца 0 Рэпосты 0
Адказаў пакуль няма 🐣