чытаць як рэжысёр сяргей лазніца крытыкуе скасаванне 2-мільённага гранту для венецыйскага біенале праз тое што яны захосьцілі руснявы павільён (створаны на хвіліначку расейскімі прапагандыстамі) бо "эта как наказаніе а детском садіке"
на фоне таго як кашмараць Кыіў апошнія амаль два тыдні без перапынку (!) ўдзень і ўначы (!!)
ужо нават ня бесіць
а проста смешна і нецікава
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Марыля
чытаць як рэжысёр сяргей лазніца крытыкуе скасаванне 2-мільённага гранту для венецыйскага біенале праз тое што яны захос…
цікава ці Лазніца адвакуе зброю для Украіны і ці збірае грошы хаця б на гуманітарку (хв, не сачыла)
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Марыля
цікава ці Лазніца адвакуе зброю для Украіны і ці збірае грошы хаця б на гуманітарку (хв, не сачыла)
і так, у тым і сэнс, што кажучы маўляў вам няма чым заняцца як скасоўваць расею на біенале, скасуйце вунь расейскі газ - гэта перакручванне
адное не выключае іншага
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Марыля
і так, у тым і сэнс, што кажучы маўляў вам няма чым заняцца як скасоўваць расею на біенале, скасуйце вунь расейскі газ -…
да нас прыехала маці маёй нарачонай і кажа што спіць кожную ноч увесь гэты час на паркоўцы ў машыне, тупа не кладучыся ў ложак (хаця так ужо даўно), а ўдзень яны працуюць в падвале, тупа не заходзячы ў офіс
і бачыць сонечнае святло пару гадзін на дзень
зараз яна шукае хату ў вёсцы, але ня можа паехаць далей за Жытомірскую вобласьць, бо даглядае пажылых бацькоў свайго пакойнага мужа, якія нікуды не паедуць
калежанкі з Кыева на званках сонныя і расфакусаваныя, некаторыя раз'ехаліся па вёсках
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Марыля
да нас прыехала маці маёй нарачонай і кажа што спіць кожную ноч увесь гэты час на паркоўцы ў машыне, тупа не кладучыся ў…
сёння калежанка кажа маўляў "та, я почуваюсь втомленою, але це не через обстріли, а мій ритм життя - я просто не можу знайти час щоб відпочити" 👽
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Марыля
сёння калежанка кажа маўляў "та, я почуваюсь втомленою, але це не через обстріли, а мій ритм життя - я просто не можу зн…
удзед расеян у якіх-кольвечі міжнародных падзеях (мастацкіх, спартовых ігд) легітымізуе расею і дэманструе ейную "нармальнасьць"
калі яна прысутная, яна існуе ва ўсіх гэтых "мірных" міжнародных кантэкстах
гэта не ок, гэта небяспечна
Падабаецца 0
Рэпосты 0