Шкодзінг і 3Д друк
Пры дапамозе ШІ-кодзінгу можна зрабіць праграму, якая будзе не найбольш якаснай, але менавіта такой, якая патрэбна табе. ЗД-друк дазваляе друкаваць фізічныя рэчы не настолькі якасныя, як робяць на фабрыках, але менавіта той формы і функцыі, якая патрэбна. Гэта іх агульнасць падаецца мне вельмі цікавай.
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Aleś Karoza
Шкодзінг і 3Д друк Пры дапамозе ШІ-кодзінгу можна зрабіць праграму, якая будзе не найбольш якаснай, але менавіта такой,…
Я бы хацеў жыць у свеце, дзе можна трымаць дома 3Д-прынтар і сервер для дастаткова моцнай лакальнай ШІ-мадэлі, і ствараць свет вакол сябе самастойна, а не купляць той свет, які прадаюць карпарацыі.
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Aleś Karoza
Я бы хацеў жыць у свеце, дзе можна трымаць дома 3Д-прынтар і сервер для дастаткова моцнай лакальнай ШІ-мадэлі, і стварац…
@krz так здаецца гэта ўсё ўжо рэальна
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Hleb
@ krz так здаецца гэта ўсё ўжо рэальна
@hleb ну прынтары друкуюць вельмі дрэнна пакуль, а лакальнае ШІ дарагое і слабае.
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Aleś Karoza
@ hleb ну прынтары друкуюць вельмі дрэнна пакуль, а лакальнае ШІ дарагое і слабае.
@krz для вялікай колькасці хатніх патрэбаў нават існуючых мажлівасцей ужо дастаткова і прагрэс ў гэтых галінах ідзе вельмі хутка
Падабаецца 0
Рэпосты 0