упэўненая, што Сідні Свіні пралічыла ўсё, што зараз нясецца навокал ейнае рэклямы гэмблінгу, загадзя
бо феміністкі абурацьмуцца, пісацьмуць гнеўныя каментары, рабіцьмуць рылсы й тык-токі, пра чарговую controversy напішуць медыя -> большыя ахопленьні роліка -> болей прыйдзе л̶у̶д̶а̶м̶а̶н̶а̶ў̶ патэнцыйных кліентаў
той факт, што яна мае долю у гэтым бізнэсе, таму доказ
Сідні Свіні канечне навалач, але разумная (хаця хутчэй проста нахабная ды беспрынцыповая)
Падабаецца 0
Рэпосты 0
💬
Марыля
упэўненая, што Сідні Свіні пралічыла ўсё, што зараз нясецца навокал ейнае рэклямы гэмблінгу, загадзя бо феміністкі абура…
Сідні Свіні раней казала маўляў "мяне аб'ектывуюць, я не магу трымаць гэта пал кантролем" - ну і як-бы ўсе гэта бачылі
тож выглядае нібыта яна вырашыла гэтую татальную аб'ектывацыю сябе тупа ўзяць пад кантроль: ачоліць ды зрубіць на тым бабла
асабіста я цалкам за тое, каб жанчыны манетызавалі свае траўмы, асабліва нанесеныя мужыкамі - бо а хуле не
груба кажучы, чаму Моніка Левінскі не мае зарабляць грошы на тым, што Біл Клінтан калісьці злоўжываў уладай, што паклала цень на ўсё ейнае жыцьцё?
Падабаецца 0
Рэпосты 0